There was an error in this gadget

Sunday, January 9, 2011

let's rock the denim jacket

okay,i made a tough decision here.and i finally bought myself a denim jacket from padini.yayyyyyy tapi harga dia  buat aku ngeri sikit huk2.itu pon beli senyap-senyap tak bagitahu mak aku pon.kang tak pasal kena bebel.hee but i'm glad that my friends said the jacket is nice and yeah i bought it already.

it's really worth it though sebab boleh pakai dengan macam-macam tops.hoorayyyyyy tapi memang tak lah kan nak pakai pergi kelas.huhu soooooo misi lepas ni nak beli tops,hee.i think i want to buy a flowery tops,nak beli yang murah je pon.oh boleh gak pakai dengan maxi tapi maxi yang i really want setakat ni belum jumpa lagi,sigh

oh ingat nak cut budget on my eating lah.puasa je lah lepas ni,tak pon diet.haha ini cara menghukum diri yang terbaik lepas beli macam-macam tak hengat dunia.tapi i have to say that i really satisfied sebab beli benda yang memang aku nak sangat.weeeee ;p



yup this is it.tapi i don't really like flower brooch tu.
but worry not sebab bunga tu boleh tanggalkan,weee :)



yayyyy ;p


i'm so happy that i bought this denim jacket.but at the same time masih berkerut dengan harga nya.pheuwww!!oh oh bila nak pakai ni.haha ;p


1 comment: