There was an error in this gadget

Monday, January 3, 2011

cool girls wear "terompah"

ahaksssss cool sangat ke pakai terompah or nama glamssssss nye clogs.ehe,of course la.bukan ke post yang sebelum-sebelum ni dok cakap nak beli clogs kan?sooo yeah,i finally bought myself a pair of clogs and it's soooo hell damn yeah cute and comfy.ehek,ingat kat segamat takde kasut yang cool ke?kat CARTINO SONEA ada taw.


oh oh nampak clogs tu kat rak kasut je terus terkam bapak eksaited gilaaaaaa,ada saiz 4 je,kalau nak ikutkan selesa patut beli saiz 5 tapi sebab nafsu berahi masa tu dah tak fikir dua kali dah.saiz 4 aku taram je.at first ingat susah nak jalan la,berat la,tapi rupanya clogs tu selesa gilaaaaaaaaa and senang gila nak pakai.pakai dengan skinny jeans sumpahhhhhhhh smart.sanggup ulang-aling cucuk duit kat mesin ATM ,siap bagi deposit dulu kat tauke kedai sebab takut kasut kena kebas sementara nak cucuk duit kat ATM tuh.yelaa,kang patah balik lesap lak kasut tu kena kebas dengan orang lain kang,nanti menangis tak berlagu pulak kan.perghhhhhh


sumpah selesa gilaaaaaaa bila pakai,rasa taknak bukak je.nak tido pon kalau boleh nak pakai gak.pergh melampau.hehe;p














 grrrrrrr ;)



ahhhhhhhh happy,weeeeee :)

3 comments:

  1. ketinggian ko bertambah berapa cm??

    ReplyDelete
  2. haha dari tinngi aku 156cm dapat la merasa tinggi 165cm.weeeee ;p

    ReplyDelete
  3. tbaek la aida..
    kg ley pinjam!..

    ReplyDelete