There was an error in this gadget

Friday, December 31, 2010

aye aye segamat!!

setelah lama memerap otak dan menambah lemak lebih kurang sebulan lebih kat rumah,tiba masa mengucapkan selamat tinggal dengan tabah kerana segamat sudah menanti.eceh macam lah ini first time nak leaving ke segamat,padahal dah masuk part4 dah kan.teringat lak zaman skema ayam time part 1,perghhh sumpah masa tu muka sadis,muka baik gilaaaaaa pijak semut pon gerenti semut berterima kasih sebab langsung tak sakit.(ohohoi lupakan cerita part 1,bukan nak cerita pasal semua-semua tu.pfffffft)

and yeah,happy new year,wahhhhh seronok nye mulakan buku baru kan kan?ehe,zaman kewanitaan sudah menghampiri ku yeahhhhhh nak kahwen nak kahwen.soooo azam baru harap dapat dilunaskan satu persatu dengan jayanya,wachaaaaa!!duush dush.(maaf ye,sugar high)weeee ;p


sooo semua barang da packing,yeahh and tabahlah di segamat.kat sini beriya lah kutuk-kutuk segamat,segamat bosan la,kecik la,bla bla pot pet padahal muka-muka yang sama gak yang dok turun pekan segamat tu.korang jangan nak propa sangat eh,boleh je aku tengok korang hidup kat segamat tuh.haaa..zasssssss..jangan propa akak akayssssssss...ohoi ini bukan laman gosip segala,pigidah.huk2,makin merapu dah kenapa ni.muuuuuuuu..(muncung bunyi lembu)

eh okay bye nak gerak ni.jumpa sana eh orang segamat.weeee

No comments:

Post a Comment