There was an error in this gadget

Monday, December 20, 2010

i just can't resist ;p

oh ye rajin benar haku update blog hari ni,sampai 3 post serentak,tak mau glojjjsss(gelojoh)taw.grrrrr,tehehe ;p

oh ye pagi tadi sedang diulit mimpi nan syahdu tiba-tiba terbantut setelah mendapat panggilan telefon dari kawan aku ayu.around 10 pagi time tu.(kalau ayu tak call jangan harap dah bangun time-time macam ni,miawww)tapi tak sempat nak angkat,huk2 and then aku text la dia,"nape yu?"then dia rep,"jom teman aku g BSN,mak aku suh buat akaun SSPN untuk PTPTN".so lepas mandi siap-siap aku pon gerak la naik kereta dengan ayu pergi BSN meru.sampai sana orang tu cakap akaun SSPN tak buat pon takpe.heh,so kitorang melencong la ke Tesco.


haa dah alang-alang ke Tesco tu apa lagi,ambik lah kesempatan ushar-ushar selendang baru,grrrrrrrr.bersinar mata haku tengok selendang cantik-cantik kat sana.kebetulan abah ada bagi duit sikit soo cantik sangatlah tu,hehehe.lagipon dalam kepala ni memang dah lama nakkkkkkk sangat kat satu shawl ni.colour dia nice la,RM15 then aku mintak kurang dia bagi harga RM13.ok la tuh kan,so aku pon terus je rembat.ngeeeee ;p

lepas beli,dalam kereta aku da start menggayakan dah,haha.pening je kepala ayu.sampai rumah je apa lagi,webcam la.bajet la diri tu model tip top.tip top ke?model ke?uhuk








kantoi kat dalam pakai baju kelawar mak.ngeh2 ;p





puas.sangat. :)
 

4 comments:

  1. meriah ko color die.. liplap2... hahaha...

    ReplyDelete
  2. haha jangan main2 syawot,saje pakai liplap2 nak caras kinot.huahuahua ;p

    ReplyDelete
  3. jgn caras aku sudah.. lingkup periuk nasi aku nnti.. hahaha... hah itu die mulut naga dri aidot.. rasekn.. hembek ko.. hahaha...

    ReplyDelete
  4. haha mulot berapi dari aku,hambekkkk

    ReplyDelete