There was an error in this gadget

Thursday, December 16, 2010

temptation rising.

rasa nya cuti sem kali ini banyak dihabiskan meng-Google trend-trend fesyen artis hollywood yang terkini,wahhh meriah lagakku bercakap mengalahkan fashion police,weee.no,yes eh seriously memang tak menahan kalau search fashion-fashion baru ada je fashion yang membuat hati ini melonjak sakan.as for my opinion lah kan,tak sure pulak pendapat korang,i always think hollywood celebs like miley cyrus and vanessa hudgens is true fashion forward.suka sangat tengok style diaorang tapi memang tak lah kan haku nak pakai short pants je macam diaorang tu haha,masuk neraka akak kan adoiiii.


damn she's always looks good.a fringe bag,denim shirt,cool accessories,and and her hair is always nice.ahhhh..



the jacket and the accessories are f-ing awsome.



 i want a denim jacket like her.the colour is nice with a stud detailing,auwwww.




a sweet maxi dress and hobo bag.



lust at first sight.




oh yes intoducing,a clogs.in malay word we call it terompah.what do you guys think?kelakar or nice?
i fell in love with it already,awwwww.



auww nice,tapi tapi i need a tutorial to walk in them.nanti jatuh malu sahaja.tsk-tsk :(



ahh she looks good wearing them clogs.



should i buy them?uhuk.



kate beckinsale wearing a clogs.



some ideas what you can wear with the clogs.a long skirt can be an option.








i'm not sure if i really want the clogs though.macam nak beli,tapi tapi kena fikir betul-betul dulu baju apa yang sesuai pakai dengan clogs tu?nampak pelik tak?aisehhhh.ini lah masalah kalau taksub sangat dengan benda-benda lagha ni.padan muka.haha.almaklumlah umur nak meningkat 20-an,zaman kewanitaan bakal menghampiri tu yang rasa bernafsu semacam bila tengok kasut tinggi-tinggi ni,selalu pakai kasut flats je pon,tehee.



                

4 comments:

  1. woah2~ pasni jd fashion designer la plak ea. haha nice2 (^.^)

    ReplyDelete
  2. haha tapi tapi tak reti jahit baju.haha

    ReplyDelete
  3. oh design jer baju, jahit upah org len. kn senang. haha

    ReplyDelete